Ben Affleck Tracked Down A Girl Which Unmatched Him On A Relationships Application & Delivered Her The V. Cringe Videos. Online dating: ben jij wel aantrekkelijk genoeg? No ratings yet.

Ben Affleck Tracked Down A Girl Which Unmatched Him On A Relationships Application & Delivered Her The V. Cringe Videos. Online dating: ben jij wel aantrekkelijk genoeg?

Goodness, I love TikTok. These types of a tea-spilling money maker. Set up teas this is certainly built holds true is yet another story, it’s positive as crap fun to read through and speculate, now’sn’t they? Current spicy TikTok entails star Ben Affleck and a woman saying to own matched up with him on a high profile dating app, Raya (I say saying bc we have to, legitimately, but… the evidence is pretty damning).

Celebrity Nivine Jay grabbed to your movie revealing app to write, “Thinking of times I matched with Ben Affleck on Raya and planning it had been artificial and so I unrivaled him in which he delivered me a video on Instagram.”

Affleck next allegedly monitored on the gal on Instagram and delivered the lady a video clip in which according to him: “Nivine, precisely why did you unmatch myself? It’s me.”

Catch the video below:

Wondering just what genuine bang Raya was? essentially it is a matchmaking application for famous and semi highly successful people in which proven celebs join meet up with the one… which is the reason why it’s rather damn egotistical of Ben Affleck to believe (once more, allegedly) the sole cause this girl would’ve unrivaled with him is simply because she had been suspicious of their identity.

Ah, no babe. Possibly she simply gotn’t into you?

Different famous folk on Raya put Demi Lovato, who signed up after she separated with ex-boyfriend Wilmer Valderrama in 2016, Channing Tatum, exactly who turned a member after their split from Brit performer Jessie J, and king Lindsay Lohan.

The time of all of the of your is v. interesting considering Ben Affleck broke up with their actress girl Ana de Armas not long ago and simply around weekend, he had been spotted clinging together with legendary ex, the newly solitary Jennifer Lopez.

“They have spent times antichat nedir together in L.A. in the last month,” a resource affirmed of Bennifer to individuals. “They need some fascination with one another. Obtained usually admired each other.”

In the event you are rusty on your noughties trivia, Ben Affleck and Jennifer Lopez happened to be a huge thing between 2002 and 2004 as well as their ship term ended up being Bennifer (a combo of Ben and Jennifer, obvs).

“They become buddies,” another insider informed individuals. “They have invariably been pals and they’ve got viewed both over the years.”

Wonder if he and J.Lo reconnected after spotting both on Raya, next confirming as long as they are speaking-to genuine via a cringe video?

Matty Galea will be the amusement Editor at Pedestrian which furthermore dabbles in woo-woo things like astrology and deposits features come penning horoscopes since the start of his job. The guy in addition Tweets about pop lifestyle and astrology and articles spicy content on Instagram .

Al maanden op Lexa, Relatieplanet, Tinder, happn of andere datingsites of -apps en nauwelijks reacties? Lees hier hoe dat komt.

Lexa, Relatieplanet, Parship, E-matching, Tinder, happn… veel singles hebben deze datingsites en -apps wel eens geprobeerd. Maar als je er veel energie insteekt en nooit een leuke big date krijgt, are de lol er snel af. Sterker nog, het kan enorm frustrerend zijn als je op een datingsite staat ingeschreven, veel berichten stuurt en nauwelijks reacties krijgt. Het doet je zelfvertrouwen geen goed. Maar als je weinig tijd hebt voor singleactiviteiten, al je vrienden getrouwd zijn en jij niet met de post- of pakjesbezorger wilt trouwen, zal je toch in actie moeten komen.

Steeds meer dates en relaties via datingsites als Lexa, Relatieplanet en applications als Tinder en happn

Datingsites als Lexa en datingapps als Tinder (we beperken ons maar even tot de grootsten) leveren in steeds meer gevallen schedules en uiteindelijk ook relaties op volgens het CBS. Ze zijn steeds vaker een alternatief voor het aanspreken van vrouwen of mannen “in het wild”. Het risico voelt dan ook kleiner. Als je immers uiteindelijk tegenover iemand pimple, weet je in ieder geval dat deze persoon ook op zoek is naar een relatie (of in ieder geval seks).

Maar hoe kan het dan dat het anderen wel lukt om times te krijgen via datingsites en -apps en jij weinig reacties krijgt? Lees hier het geheim!

“Online aantrekkingskracht” en “offline aantrekkingskracht”

“Online aantrekkingskracht” klinkt in eerste instantie raar. Je bent toch gewoon aantrekkelijk of niet en iedereen vind toch iemand anders aantrekkelijk? Dat is actually helaas maar voor een klein deel het geval: mensen zijn redelijk voorspelbaar in hun keuzes. En online vernauwt pass away – toch al vrij beperkte – blik behoorlijk en kijken mensen veelal naar dezelfde kenmerken. Als die kenmerken goed zitten, vinden mensen je online profiel aantrekkelijk en reageren ze sneller op je profiel. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Een datingsite als winkel vol mooie spullen

Veel mensen die op datingsites als Lexa of Tinder zitten gedragen zich alsof het een winkel try. En in een winkel kies je nu eenmaal wat je het allermooiste vindt. Je kijkt wat rond, ziet een beeldige jurk of prachtig pak, past deze aan en als deze lekker zit en goed staat, reken je af en cycle je ermee naar buiten. De jurk of het pak hebben zelf niks in te brengen, zij hangen binnenkort in jouw kast.

Alles try te koop, of toch niet?

Als je je inschrijft bij Lexa of een profiel aan maakt op Tinder, heb je in eerste instantie ook het gevoel dat je “alles kunt kopen”. Alsof je fulfilled ? 10.000,- op zak home de Bijenkorf loopt en ??n klik verwijderd bent van een leuke big date came across een mooie guy of vrouw. De keuze was reuze en je kan alles krijgen wat je wilt. Toch?

Hij of zij moet jou ook aantrekkelijk vinden

Er try echter ??n maar. In tegenstelling tot de jurken of het pakken in het kledingrek hebben de mannen of vrouwen op datingsites wel degelijk een eigen wil. Hij of zij moet jou namelijk ook aantrekkelijk vinden! En hoewel jij huge een back mooi mens bent, kennen zij jou nog niet. Dat try wat veel mensen zich niet goed realiseren en daar is waar het mis gaat. Liefde try niet te koop via een lidmaatschap van ? 24,99 of abonnement van ? 9,99.

Een kleine minderheid krijgt de meerderheid van alle reacties

10per cent van de aantrekkelijkste mannen en vrouwen krijgen 90% van alle reacties op de profielen. Zij worden helemaal gek van hun volle mailbox en weten niet meer wie ze moeten kiezen. En als ze al iemand kiezen, dan are het vaak die andere knappe people of vrouw die internet als jij en 50 anderen ook die dag gereageerd heeft.

Zij hebben dus voor bijna alle andere mensen een enorme aantrekkingskracht. En als je tot die andere 90% behoort en internet iets minder aantrekkelijk curved, hoor je weinig. Of je krijgt de ene afwijzing na de andere, totdat je het teleurgesteld opgeeft.

Rate how you find us for our overall Services

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *